Norsk Industri

Innhold

Engebret-samling for Grafisk Øst

Aktuelt, Grafisk bransjeforening

Publisert

Grafisk bransjeforening Øst inviterer til pinnekjøtt-kveld torsdag 1. november med vorspiel på Dubliners og middag i Engebrets verneverdige lokaler.

Vi møtes først på The Dubliners (i nabolaget) fra klokken 18:30 - deretter går vi over til Engebret klokken 20:15. Du kan velge fra menyen når du melder deg på. Menyvalg: Pinnekjøtt, lutefisk eller juletallerken.

Pris per person: 500 kroner (inkluderer drikke til maten)

PÅMELDING og menyvalg kan du gjøre her

Litt om Engebret:

Vi ønsker velkommen til et hyggelig måltid i sjarmerende lokaler som oser av tradisjon og historie.1800-tallets frodige teaterliv på Bankplassen skapte behov for en trivelig kafé for skuespillere og andre. 161 år etter er Engebret Cafés popularitet like stor. Kafeer dukket ikke opp i Christiania før i forrige århundre. Etter som byen hadde vokst og var blitt mer kosmopolitisk på slutten av 1700-tallet økte behovet for serveringssteder. De fleste av dem lå i område Stortorvet og Rådhusgaten, eller ved jernbanetorvet. Kafeene ble laget etter utenlandsk modell, og bød på engelsk, fransk eller sveitsisk mat. Engebret ble en viktig møteplass for skuespillere, politikere, journalister og kunstnere, som også Engebret er den dag i dag.