Norsk Industri

Innhold

Endelig blir det fysisk landsmøte

Aktuelt, Grafisk

Publisert

Bryggen i Bergen

Foto: AdobeStock

Fremdriften for vaksineringen mot covid 19 gjør det realistisk å invitere til landsmøte i Grafisk bransjeforening i Bergen, 21. og 22. oktober.

Endelig kan vi møtes igjen til faglig og sosialt samvær. Generalforsamlingen blir lagt til landsmøtet. Årsmøtet i Grafisk bransjeforening Øst avvikles også i tilknytning til dette arrangementet.

Styret arbeider med et spennende program med noen ekstra godbiter. Tradisjonen tro møtes de som kan, torsdagen til get-together-middag, på Scandic Torget Hotel på Bryggen. Landsmøtearena er Hotell Norge by Scandic – midt i smørøyet av Bergen. Her er det fagprogram og festmiddag fredagen.

Det er også muligheter for at det blir et sosialt arrangement og felles lunsj lørdagen, 23.oktober.

- Behovet for å møtes igjen en stort etter en tøff periode i vår felles grafiske historie. Mye ahr skjedd siden vi sist var samlet til landsmøte i Oslo. Vi har mye å snakke om. Jeg håper det blir stor oppslutning om landsmøtet som er et sted vi kan hente inspirasjon og motivasjon til vår egen virksomhet. Minner også om at Innovasjonsprisen 2021, blir delt ut på landsmøtet, sier styreleder Jøran Aulin-Jansson.

Vi kommer tilbake til detaljene i programmet. Ett innslag er i hvert fall sikkert: Knut Sunde fra Norsk Industri vil tradisjonen tro ta for seg rikets tilstand.