Norsk Industri

Innhold

Brectus blir "EU-medlem"

Aktuelt, Grafisk bransjeforening

Publisert

Mossebedriften Brectus som er totalleverandør av messeutstyr, reklameartikler, renareklame, butikkmateriell og profileringsløsninger, etablerer seg i Danmark, Sverige og Polen fra 4. februar i år, litt over ett år etter at selskapet ble etablert.

Brectus AS er medlem av Grafisk bransjeforening.

De tre nye kontorene i EU-land er lokalisert til Aalborg, Gøteborg og Kozalin, med produksjon alle steder, inkludert Moss. Selskapets hjemmeside skal ivareta alle de aktuelle språkene.

- Dette er en del av vår langsiktige strategi. Vi ser at markedsaktører stadig konsoliderer og kjøper seg opp i utlandet, enten det er fra svensk, dansk eller norsk side. Vi i Brectuws ønsker å tilby våre kunder produkter av samme kvalitet i alle land, enten det gjelder messe, storformat, bannere og markedsmateriell, sier daglig leder Heidi Hoen.

-  Ved å starte opp egen produksjon i Polen, ved siden av den vi har i Norge, sikrer vi at kunden slipper utfordringen med produkter på tvers av landegrensene med hensyn til toll ut/inn av EU. Videre vil kunden kun ha ett kontaktpunkt for bestilling og design for Skandinavia. Med produksjon i EU, har vi også mulighet til å levere våre produkter i hele Europa, sier Hoen.

 

Lurer du på noe? Kontakt meg gjerne!