Norsk Industri

Innhold

Ble æresmedlem i nord

Aktuelt, Grafisk bransjeforening

Publisert

Hans Petter Melsbøe fra Norbye & Konsepta ble høytidelig utnevnt til æresmedlem av Grafisk bransjeforening Nord-Norge under årsmøtet i Tromsø i helgen. Styreleder Finn Andersen sa at Hans Petter har gjort en stor innsats for grafisk bransje gjennom mange år i egen bedrift og i mange posisjoner i bransjeorganisasjonen.

Foreningen har to æresmedlemmer. Hasse Kristoffersen fra Narvik var også tilstede under årsmøtet.

Tradisjonen tro hadde distriktsforeningen et fyldig fagprogram før årsmøteforhandlingene. Marius Karlsen, konseptutvikler hos iNord ga en innføring i Google og de mange muligheter som ligger der for å synliggjøre bransjen og for den enkelte bedrift til å selge sine produkter og tjenester.

Redaktør Stig Jakobsen i avisen iTromsø fortalte om hvordan de klarer å overleve og konkurrere godt som nummer-to avis i Tromsø. Avisen er blitt en betydelig samfunnsaktør og miljøskaper. De står bak flere populære arrangementer og har en unik kontakt med leserne. Papiravisen gir fortsatt gode inntekter- og de klarer å tjene penger på nettavisen.

Pål Stensaas fra Grafisk bransjeforening fortalte litt om arbeidet i foreningen og om hvordan enkelte store aktører innenfor DM-markedet gjennomfører effektmålinger og har suksess med kundeaviser.

Leder Finn Andersen og styremedlemmene Sturla Fossum, Hans Petter Melsbøe og Ivar Kristoffersen ble gjenvalgt. Ronald Hansen var ikke på valg. Varamedlem Cato Henriksen ble også gjenvalgt.