Antalis overtar Gregersen AS

Aktuelt, Grafisk

Publisert

Antalis kjøper Gregersen AS. - For å videreutvikle vår posisjon på det norske markedet har vi nå inngått en avtale om å kjøpe Gregersen, sier administrerende direktør Stein Schatvet i Antalis Norge.

Antalis har i Norge en betydelig markedsandel innen salg av storformat- og printmedier, mens Gregersen er blant de desiderte markedslederne innen storformat maskinvare, og i særklasse størst på HP storformatskrivere.

Overtakelsen forventes å skje i slutten av februar 2017.

Gregersen AS er en suksessrik leverandør av maskiner og forbruksmateriell innenfor området storformat og Visuell Kommunikasjon. Gregersen AS er en norsk, landsdekkende aktør som henvender seg til bedriftsmarkedet, stat og kommune. Selskapet har kontor og lager i Oslo, har 12 ansatte og omsatte sist år for ca 60 MNOK.

-Vi har i mange år hatt en betydelig posisjon i markedet for medier til visuell kommunikasjon bransjen. Antalis som gruppe ønsker å utvikle sin rolle i det samme markedssegmentet og har de siste årene gjennomført flere oppkjøp for å styrke sin posisjon, forteller Schatvet.

Nå skal vareutvalget øke, servicesystemet videreutvikles, kundeserviceapparatet forbedres og samkjøringen av den tunge bransjeerfaringen de ansatte i selskapene sitter på vil komme markedet til gode.

Finpapir er fortsatt vår desidert største avdeling og vi fokuserer fortsatt sterkt på å utvikle vårt sortiment og service for å imøtekomme de behov og ønsker våre finpapirkunder har. En stadig større del av våre kunder av finpapir har investert i storformat skrivere og nyter således godt av den kompetanse og det sortiment Antalis har også innenfor dette området. Med oppkjøpet av Gregersen øker vi vårt sortiment og kompetanseområde ytterligere, sier Antalis-direktøren.