Norsk Industri

Innhold

Nytt bransjeseminar om anskaffelser

Aktuelt, Gjenvinning

Publisert

Maskinentreprenørenes Forbund, Norsk Industri og Avfall Norge fortsetter samarbeidet rundt offentlige anskaffelser innen avfall og gjenvinning og inviterer til seminar på Gardemoen 22. november.

Målsetningen med samarbeidet er å få til bedre anskaffelsesprosesser for kjøp av tjenester innen avfall og gjenvinning. Denne gangen får du høre med om Avfall Norges prosjekt om bedre anskaffelser. Du får også høre om NHOs veileder om prosjektsamarbeid og konkurranseloven, Norsk Industri forteller om tariffavtaler i bransjen og det blir diskusjon om hvordan offentlige anskaffelser kan brukes til å utvikle næringsliv og markedsplasser.

Meld deg på her

I tillegg kommer Direktoratet for forvaltning og IKT for å fortelle om sitt arbeid med å utvikle forslag til miljøkriterier som kan benyttes i offentlige anbudsprosesser og vi får eksempler på anskaffelser med høy vekting av miljø. Andre godbiter er at Statsbygg deler sine erfaringer med behovsspesifisering før man utformer en konkurranse og at Avfall Norge presenterer en ny rapport om EUs bærekraft kriterier for biogass.