Klart for byggavfallskonferanse i 2023

Aktuelt, Gjenvinning

Publisert

14. februar 2023 er det - tradisjonen tro - klart for byggavfallskonferanse i Næringslivets Hus i Oslo. Bak konferansen står NHP-nettverket.

Byggavfallskonferansen arrangeres av NHP-nettverket (www.byggemiljo.no), som samler 20 organisasjoner og virksomheter med felles interesse for å samarbeide om rett håndtering av bygg- og anleggsavfall.

- Vi har mange godbiter på programmet og gleder oss til den tradisjonsrike konferansen, sier Gunnar Grini i Norsk Industri, som for tiden leder NHP-nettverket.

Byggavfallskonferansen gir faglig oppdatering og erfaringsutveksling for alle som jobber med bygg- og anleggsavfall, enten det er i privat eller offentlig sektor. Årets konferanse er den 14 i rekken.

På årets konferanse får deltagerne høre om bl.a. om nye løsninger for bruk av resirkulerte råvarer i byggevarer, resultater fra ny forskning og nye utredninger om bygg- og anleggsavfall og informasjon fra organisasjoner og virksomheter som drar i gang satsninger på å få til økt ombruk av byggevarer.

- Gina Gylver, leder i Natur og Ungdom åpner konferansen og vi jobber med å få på plass en politisk duell om rammebetingelser for en mer sirkulær byggenæring, forteller Eirik Wærner fra Multiconsult, som har deltatt i programkomiteen for konferansen.

Konferansen samler i overkant av 200 deltagere i Næringslivets Hus.

Se program og meld deg på Byggavfallskonferansen 2023 her

- Vi forventer fullt hus med deltagere fra bygg-, anlegg- og eiendomsbransjen, gjenvinningsbransjen og myndigheter. Så her er det først til mølla og bare å melde seg på, avslutter Gunnar Grini.