Artikler

Vis filtrering

66 resultater

Type artikkel
Velg område
66 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Årsmøte i Designindustrien

  Den 9. mai ble årsmøte og generalforsamling avholdt i Designindustriens bransjeforening i Norsk Industri, med gode diskusjoner om strategi og de viktigste sakene bransjeforeningen jobber med.

 2. Krevende tider

  For flere ble lønnsoppgjøret kostbart, i en tid da flere bedrifter allerede har måttet permittere. Det trengs en utvidelse av antall uker bedriftene kan permittere. De svake markedene vil gradvis snu.

 3. Yrkes NM møbelsnekker

  NM i møbelsnekker ble arrangert på Edvard Munch videregående skole i Oslo 11.-14. januar 2023 med fem lærlinger fra ulike bedrifter i fra fire fylker. Vinneren ble Inga Pernille Vold, lærling hos Hamran Snekkerverksted. Vinneren skal representere Norge i EuoSkills.

 4. Nye krav i offentlige anbud for møbler

  Direktoratet for forvaltning og økonomistyring (DFØ) arbeider med å utforme anbud på statlige rammeavtaler for kontormøbler. I arbeidet har de blant annet hatt møter med Norsk Industri Designindustrien. Informasjon om klimafotavtrykk blir en viktig del av anbudene.

 5. Ny bransjesjef for Teko bransjeforening

  Egil Sundet har i flere år vært bransjesjef i Norsk Industri med ansvar for Designindustriens bransjeforening, og vil fremover også ha ansvaret for Teko bransjeforening når nåværende bransjesjef Kari Rømcke går av med pensjon.