Norsk Industri

Innhold

Artikler

Vis filtrering

8 resultater

Type artikkel
Velg område
8 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Finns hjørne, Nyhet

  2017 – et gledens år for industrien

  Det året vi er i ferd med å legge bak oss, ble et skikkelig glad-år for industrien og Norsk Industri. Jeg nevner i fleng: Industrimeldingen, katapultene, maskinskatten.

 2. Finns hjørne

  Slutt for maskinskatten?

  Det er relativt skjellsettende at arbeidsgivere og arbeidstakere går sammen om å kreve en skatt fjernet. Men det har nå skjedd. Utspillet fra forbundsleder Jørn Eggum i Fellesforbundet og adm. dir. Stein Lier-Hansen i Norsk Industri er gitt tittelen: "Maskinskatten må vekk, no!"

 3. Finns hjørne

  Ny regjering – nye muligheter

  Spørsmålet for industrien er: Hva møter oss i regjeringserklæringen, hva møter oss deretter, i den praktiske politikkutformingen, og ikke minst, hvordan vil Arbeiderpartiet agere i opposisjon?

 4. Finns hjørne

  Kraften i norsk industri

  Det er særdeles givende å jobbe for industrien i Norge og for Norsk Industri. Jeg slår dette fast mens valgkampen er inne i sin siste uke og vår kampanje – Valg 2017 – også drar seg mot sin slutt.

 5. Finns hjørne

  Industrimeldingen gir oss muligheter

  Det har alltid vært morsomt å jobbe for industri og industriell verdiskaping. Nå – med veikartene på plass og Industrimeldingen som bakteppe – er det morsommere enn noensinne.

 6. Finns hjørne, Industrimeldingen katapult

  For industrien ER annerledes

  Norske industribedrifter skiller seg ut fra mye annet næringsliv ved å være i det som knapt kan kalles annet enn kontinuerlig omstilling.

 7. Finns hjørne

  Brexit-fadesen

  David Cameron gjorde sin største politiske tabbe da han gikk for folkeavstemning om britenes EU-medlemskap.

 8. Finns hjørne

  Fremtidens industri

  Lavere aktivitet i oljeklyngen har ført til økt interesse for utvikling av annen industri. Norge trenger industri, Norge trenger fremtidstro.