Norsk Industri

Innhold

Artikler

Vis filtrering

11 resultater

Type artikkel
Velg område
11 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Finns hjørne

  Privat sektor må styrkes

  På augusts siste dag la NHO frem sitt veikart for en bærekraftig fremtid. Der er det mye bra og gode forslag til helt nødvendig politikk, dersom Norge skal klare å komme tilbake med en styrket privat sektor.

 2. Finns hjørne

  Aldri så galt...

  Etter måneder med ekstraordinær livs- og levestil, er sommeren igjen her. Nå – etter store globale Black Lives Matter-demonstrasjoner og 15.000 mennesker samlet på Eidsvolds Plass – er det tydelig at myndighetenes autoritet er svekket.

 3. Finns hjørne

  Fellesskapet – og bedriften

  Professor Victor Norman hadde fredag 20.03 en god betraktning om Corona-virusets virkning på økonomien. Hans hovedkonklusjon var at når felleskapet fratar mange selskaper i ulike bransjer inntektsgrunnlaget, må det samme fellesskap kompensere for den uretten som har skjedd.

 4. Finns hjørne, Nyhet

  Ikke så gode perspektiver

  Regjeringen kommer med sin Perspektivmelding senere i vår. Denne meldingen er beretningen om hva som skjer i norsk økonomi. Og nå er det alvor.

 5. Finns hjørne, Nyhet

  Yte før vi kan nyte

  Bør det innføres grunnrenteskatt på oppdrettsnæringen? Nei, svarer Norsk Industri og fastslår: Det forslaget kan man like godt legge i skuffen.

 6. Finns hjørne, Nyhet

  Med sans for å gjøre det rette

  Det å gjøre det riktige, faller mer naturlig for enkelte enn for andre. Femte generasjons eiere og drivere av Hotel Ullensvang i Lofthus, Hardanger, måtte i høst bekjentgjøre at hotellet skulle holdes stengt i tre og en halv måned, fra desember til april. En tung, men nødvendig beslutning.

 7. Finns hjørne, Nyhet

  Vår nye næringsminister må levere for industrien

  Iselin Nybø heter vår nye næringsminister. Hun overtar et "tungt" departement og vil bli målt på prestasjonene til sin forgjenger.

 8. Aktuelt, Finns hjørne

  Når veiene blir ufremkommelige

  Det skjer hvert eneste år: Veier blir ufremkommelige. Grunnet værforhold som maskiner og utstyr knapt får gjort noe med. Fjellovergangene er særlig utsatt.

 9. Finns hjørne, Nyhet

  Lønnsomhet, bærekraft og mer industri

  I Norge er vi slik laget at vi starter året med et brak. Nyttårstaler og raketter er knapt overstått, før norsk næringsliv markerer hvor veien går videre.

 10. Finns hjørne, Nyhet,

  Røkkes høyhus bør bygges!

  Dette mener Finn Langeland om Røkkes planer for et nytt høyhus på Fornebu.