Norsk Industri

Innhold

Gjør deg klar til lokale forhandlinger

Aktuelt, Nyhet, Tariffoppgjøret

Publisert

Adm. dir. Stein Lier-Hansen i Norsk Industri

Adm. dir. Stein Lier-Hansen i Norsk Industri

Arbeidsgiver 2019 er en lukket arena for våre medlemmer hvor vi analyser årets mellomoppgjør, og gir konkrete råd og tips til de lokale forhandlingene.

- Dette blir et viktig lønnsoppgjør. Vi kommer til å jobbe for at de sentrale tilleggene blir så små som mulig, slik at man kan forholde seg til bedriftenes inntjeningsevne. For våre bedriftsledere er Arbeidsgiver et viktig sted å være, det er en arena hvor medlemsbedriftene kan snakke om oppgjøret seg i mellom. Det er gjennom de lokale oppgjørene at det meste av lønnsforhandlingene kommer til å skje, da er det viktig å være omforent, sier adm. dir. i Norsk Industri, Stein Lier-Hansen.

Formålet med Arbeidsgiver 2019 er altså å gjøre medlemsbedriftene bedre rustet til de lokale lønnsforhandlingene. Dette skal vi bidra til ved blant annet å gi nyttig informasjon fra det sentrale oppgjøret, analysere lønnsutviklingen både i Norge og i våre konkurrentland, se på rekrutteringsutfordringer samt gi konkrete råd og tips til de lokale forhandlingene.

Juridisk avdeling 2018. Fv.: Terje Hovet, Tore M. Sellæg, Birgitte Stenberg Kravik, Preben Westh Christensen, Vibeke Lærum, Hans-Martin Møllhausen, Sunniva Berntsen, André Berka

Juridisk avdeling 2018. Fv.: Terje Hovet, Tore M. Sellæg, Birgitte Stenberg Kravik, Preben Westh Christensen, Vibeke Lærum, Hans-Martin Møllhausen, Sunniva Berntsen, André Berka

Spør våre advokater

Nytt av året er at vi har satt av en hel time hvor du har mulighet til å stille spørsmål til våre dyktige advokater, både i plenum og en til en. Har du konkrete spørsmål/problemstillinger fra egen bedrift kan våre advokater bistå. I tillegg vil vi belyse problemstillinger ved hjelp av eksperter og ved eksempler fra medlemsbedrifter.

På Arbeidsgiver 2019 står følgende temaer står på agendaen:

  • Lønnsoppgjøret i tall
  • Pensjon og AFP
  • De samfunnsøkonomiske konsekvensene av oppgjøret
  • Hvordan er lønnsutviklingen i konkurrentlandene
  • Rekrutteringsutfordringer, sysselsetting og ledighetstall
  • Forhandlingsteknikk
  • Spørretime med Norsk Industris advokater

Tid: 9. april
Sted: Thon Hotel Opera, Dronning Eufemias gate 4, Oslo

> Se programmet og meld deg på

> Les også: Lier-Hansen om lønnsoppgjøret - bør unngå 3-tallet