Norsk Industri

Innhold

Hva skal chatbotten hete?

Aktuelt, Nyhet, Jus, Lønn og tariff

Publisert

Norsk Industris advokatvakter Nora og Magnus. Foto: Norsk Industri

Norsk Industris advokatvakter Nora og Magnus med de flotte premiene (selvfølgelig laget av våre medlemsbedrifter) vinneren av navnekonkurransen får: sitteunderlag fra Røros Tweed og paraply og toalettmappe fra Swims!

I løpet av høsten 2019 lanserer Norsk Industri en helt egen chatbot (en robot som besvarer spørsmål). Nå trenger botten et navn, og DU kan være med i konkurransen!

Chatboten er tilgjengelig for Norsk Industris medlemsbedrifter. Den vil besvare vanlig stilte spørsmål om ferieavvikling, oppsigelse, lokale lønnsforhandlinger mv. Chatboten er tilgjengelig hele døgnet, og blir et nytt og spennende tilskudd til vår medlemsservice.

Men alle chatboter med respekt for seg selv trenger et navn, og til det trenger vi DIN hjelp! Vi inviterer derfor til navnekonkurranse! Den heldige vinneren vil motta en flott premie med produkter produsert av Norsk Industris medlemsbedrifter.

Slik fungerer det:
  • Send ditt forslag til advokat@norskindustri.no. Skriv "Chatbot - navnekonkurranse" i emne-feltet.
  • Fristen for bidrag er 10. august 2019.
  • Vinneren vil bli kontaktet, og må akseptere at navn/bedrift publiseres i Norsk Industris kanaler (nettside, nyhetsbrev og sosiale medier).

Vi håper på mange spennende/morsomme/kule forslag!