Norsk Industri

Innhold

Arbeidsgiver-konferansen 2018

Aktuelt, Jus, Lønn og tariff

Publisert

På Arbeidsgiverkonferansen møter du blant andre: Arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (invitert), Ingrid Bjørdal (Norsk Gjenvinning), Kjersti Haugland (DNB) og Laura Mercer Traavik (BI).

10. og 11. april (rett etter lønnsoppgjøret 2018) samles tillitsvalgte og andre involverte i lokale lønnsforhandlinger på konferansen Arbeidsgiver 2018.

Konferansen, som er forbeholdt medlemmer i Norsk Industri, er et viktig verktøy for å samkjøre industrien før lokalt oppgjør.

Vi får derfor en analyse fra sjeføkonom Kjersti Haugland i DNB av de økonomiske effektene av det rykende ferske oppgjøret. Andre tema er psykologi i lokale forhandlinger ved Laura E. M. Traavik fra BI. Vi har også invitert Arbeids og sosialminister Anniken Hauglie (H), Hadja Tajik (Ap) og Jørn Eggum (Fellesforbundet) til å bli med oss i en debatt om arbeidslivspolitikken. Andre dag tilbyr vi kurs om begrepsbruk i lokale forhandlinger og en oversikt over kompetansetiltak fra NAV og VoX.

- Denne konferansen er som alltid et viktig ledd i samkjøringen før lokalt oppgjør. Vi ønsker derfor å ha med oss tillitsvalgte i våre forhandlingsutvalg, og ikke minst de viktigste medlemsbedriftene i Norsk Industri, sier leder av forhandlingsutvalget til Norsk Industri, Per Starheim (Aibel).

I tillegg til det faglige programmet er dette en god arena for å treffe likesinnede fra andre industribedrifter.

Er denne invitasjonen aktuell for deg? Er det evt andre involverte i lønnsoppgjøret fra din organisasjon som burde få den?

> Program og påmelding

Lurer du på noe? Kontakt meg gjerne: