Norsk Industri > Bransjer > Elektro og Energi

Elektro og Energi

Denne bransjeforeningen ivaretar fellesinteressene for ca 180 medlemsbedrifter og bidrar til å skape et godt bransjemiljø.

Om bransjen Eliaden EFIKS Medlemmer

Aktuelle saker

Vil hindre at 1000 årsverk sløses bort
KOSTNADSBESPARELSER I OLJESEKTOREN

Vil hindre at 1000 årsverk sløses bort

Ved at informasjon om kontraktsmuligheter blir offentliggjort raskere, mer strukturert og lett søkbar, kan flere bedrifter lettere posisjonere seg. Findcontracts.no er et nytt verktøy som gjør det enklere å tilrettelegge drift.

Nyttig medlemskonferanse
Arbeidsgiver 2015

Nyttig medlemskonferanse

13. og 14. april ble Norsk Industris Arbeidsgiverkonferanse arrangert for andre gang. Over 120 deltagere var samlet på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Oslo for å høre om og diskutere blant annet lønnsoppgjøret og arbeidsmiljøloven.

Lærlingen – en viktig ressurs
Bli lærebedrift!

Lærlingen – en viktig ressurs

Uten flere dyktige fagarbeidere stanser Norge. Derfor må fag- og yrkesopplæringen styrkes, og flere bedrifter både i det private næringsliv, stat og kommune må kunne tilby lærlingplasser. Norsk Industri oppfordrer alle våre medlemsbedrifter til å bli med på Lærlingløftet og bli lærebedrift!

Elektrisk, grønn fremtid
Vil samle bransjen

Elektrisk, grønn fremtid

Elkraft er, ved siden av olje- og gassteknologi, et av få områder der Norge er blant de teknologisk ledende i verden. Med stadig mer fokus på en grønn fremtid har bransjen store utviklingsmuligheter foran seg de neste årene. Her kan du se intervju med styrelederen i Norsk Industri Elektro og Energi.

Meld deg på "KBD i praksis"
Knowledgebased development

Meld deg på "KBD i praksis"

28.–29. april kommer eksperter fra en rekke land til Kongsberg for å sette fokus på kunnskapsledelse. – I år har vi fokusert på hvordan effektiviseringsideer kan konverteres til å fungere i praksis hos bedriftene, sier styreleder i KBD Forum, Tom Nordgård.

Kontakt

Stein-Iver Koi

Stein-Iver Koi

Bransjesjef

Telefon: 23088844

E–post: Stein-Iver.Koi@norskindustri.no