Norsk Industri > Bransjer > Elektro og Energi

Elektro og Energi

Denne bransjeforeningen ivaretar fellesinteressene for ca 180 medlemsbedrifter og bidrar til å skape et godt bransjemiljø.

Om bransjen Eliaden EFIKS Medlemmer

Aktuelle saker

Nye og oppdaterte maler og veiledere

Nye og oppdaterte maler og veiledere

Advokatene i NHO-fellesskapet har i den senere tid laget mange nye maler og veiledere som er av stor nytte for bedriftene i utøvelsen av arbeidsgiverrollen. Disse er selvfølgelig tilgjengelige for deg som medlem i Norsk Industri.

Norcem tester fangst av CO2

Norcem tester fangst av CO2

Sementfabrikken til Norcem i Brevik tar mål av seg til å bli verdens første sementfabrikk som skal teste ut fangst av CO2. Gassnova bidrar med finansiell støtte på 70 millioner kroner.

Høstens kurs fra IFEA
Kurs innen elektro og automasjon

Høstens kurs fra IFEA

Industriens forening for elektroteknikk og automatisering (Ifea) ble denne våren tatt opp som en egen bransjeforening i Norsk Industri. IFEA arrangerer en rekke kurs, seminarer og konferanser som er aktuelle for Norsk Industris medlemsbedrifter.

Energismarte byer

Energismarte byer

Løsningen ligger i teknologien! For første gang arrangerer Elektroforum med samarbeidspartnere konferansen Energismarte byer 2014. Påmelding nå.

Digitalt læremateriell i Elektrikerfaget

Digitalt læremateriell i Elektrikerfaget

Norsk Industri har sammen med eksperter fra industrien og skoleverket utvikletet et komplett digitalt læremateriell for Elektrikerfaget. Læringsressursene er allerede tatt i bruk av flere opplæringskontor og bedifter.

Mange fordeler med Norsk Industri

Mange fordeler med Norsk Industri

Som medlem i Norsk Industri har du tilgang til en rekke medlemsfordeler. Benytt deg av dem; både rådgivning, juridisk kompetanse, kurs, konferanser og utdanninger, og gunstige økonomiske medlemsfordeler.

Kontakt

Stein-Iver Koi

Stein-Iver Koi

Bransjesjef

Telefon: 23088844

E–post: Stein-Iver.Koi@norskindustri.no