Norsk Industri > Bransjer > Elektro og Energi

Elektro og Energi

Denne bransjeforeningen ivaretar fellesinteressene for ca 180 medlemsbedrifter og bidrar til å skape et godt bransjemiljø.

Om bransjen Eliaden EFIKS Medlemmer

Aktuelle saker

Kunnskap er den nye oljen
Industrikonferansen 2015

Kunnskap er den nye oljen

På Industrikonferansen 2015 fikk deltagerne blant annet høre statsminister Erna Solberg og Arbeiderpartiets leder Jonas Gahr Støre snakke om fremtidens grønne Norge.

Rekorddeltagelse på Industrikonferansen

Rekorddeltagelse på Industrikonferansen

Rundt 350 deltagere var samlet på Radisson Blu Scandinavia Hotel da den 9. Industrikonferansen ble avholdt tirsdag 5. mai. Her fikk deltagerne blant annet høre om utsikter for norsk industri.

Første Myanmar-avtale med eksportgaranti

Første Myanmar-avtale med eksportgaranti

I april ble salget av tre gassmotorer fra Rolls-Royce Bergen Engines for et kraftverk i Yangon-området i Myanmar sluttført da GIEK for første gang utstedte garanti overfor et lokalt selskap som driver med kraftproduksjon i landet.

Vil hindre at 1000 årsverk sløses bort
KOSTNADSBESPARELSER I OLJESEKTOREN

Vil hindre at 1000 årsverk sløses bort

Ved at informasjon om kontraktsmuligheter blir offentliggjort raskere, mer strukturert og lett søkbar, kan flere bedrifter lettere posisjonere seg. Findcontracts.no er et nytt verktøy som gjør det enklere å tilrettelegge drift.

Nyttig medlemskonferanse
Arbeidsgiver 2015

Nyttig medlemskonferanse

13. og 14. april ble Norsk Industris Arbeidsgiverkonferanse arrangert for andre gang. Over 120 deltagere var samlet på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Oslo for å høre om og diskutere blant annet lønnsoppgjøret og arbeidsmiljøloven.

Lærlingen – en viktig ressurs
Bli lærebedrift!

Lærlingen – en viktig ressurs

Uten flere dyktige fagarbeidere stanser Norge. Derfor må fag- og yrkesopplæringen styrkes, og flere bedrifter både i det private næringsliv, stat og kommune må kunne tilby lærlingplasser. Norsk Industri oppfordrer alle våre medlemsbedrifter til å bli med på Lærlingløftet og bli lærebedrift!

Kontakt

Stein-Iver Koi

Stein-Iver Koi

Bransjesjef

Telefon: 23088844

E–post: Stein-Iver.Koi@norskindustri.no

Kalender